Cégünkről

Kertészetünk több mint három évtizede foglalkozik főprofilként krizantém szaporítóanyagok előállításával és forgalmazásával. Krizantémfajtáink között megtalálhatóak a mindenszenteki nagyvirágú vágó, csokros és cserepes fajták, valamint a különlegességek szerelmeseire is gondolva az anemone, margaréta, kanalas, tű- és pók virágzatúak, illetve szabadföldi csokros teltek, multiflórák és pomponok széles kínálata is. Vásárlóink igényeinek mind teljesebb kielégítése érdekében a krizantém dugvány megrendelések teljesítését a személyes átvételi lehetőség mellett postai szállítással is vállaljuk. E gazdag krizantém fajtakínálatból, - mely mára a 300 fajtát is meghaladja - minden év őszén, vásárlással egybekötött virágkiállítást tartunk a Ludányhalásziban lévő telephelyünk. Az érdeklődők kedvükre sétálhatnak növényházainkban, gyönyörködve a krizantém különlegsségek szépségében.
Kora tavasztól kertészetünkben, növényházaink teljes felületén először kétnyári virágok (árvácskák, százszorszépek, nefelejcsek) majd egynyári virágok (begóniák, petúniák, muskátlisk, büdöskék, lobéliék, agerátumok, szalviák, bohócviágok stb.) valamint egyéb balkonnövények és sziklakerti évelők sokasága nyílik, színpompás látványt nyújtva a látogatóknak.
Az egynyári virágok szaporítóanyagainak szállítása a személyes átvételi lehetőség mellett postai úton is történhet. A teljesen virágba borult egy- és kétnyári virágok azonban súlyukra és méretükre tekintettel postai szállításra alkalmatlanok, így ezeknek, valamint a mindenszenteki vágott krizantémoknak a megvásárlására kizárólag személyesen nyílik lehetőség, a Balassagyarmaton, vagy a Ludányhalásziban lévő dísznövénykertészetünkben.
Cégadatok:
Dr. Vonsik Imre Kertészete
Adószám: 49052778-1-32
Székhely: 2660 Balassagyarmat, Honti utca 87.
Kertészetünkről készült fotók:
krizantém, krizantém dugvány, krizantém palánta, krizantém rendeléskrizantém, krizantém dugvány, krizantém palánta, krizantém rendeléskrizantém, krizantém dugvány, krizantém palánta, krizantém rendelés
Fejlődő állományok növényházainkban:
krizantém, krizantém dugvány, krizantém palánta, krizantém rendeléskrizantém, krizantém dugvány, krizantém palánta, krizantém rendeléskrizantém, krizantém dugvány, krizantém palánta, krizantém rendelés
2010 - 2019 © Vonsikkrizantem.hu - Minden jog fenntartva! Az oldalon szereplő összes tartalom beleértve a képeket és egyéb elemeket az vonsikkrizantem.hu tulajdona, felhasználásuk csak a tulajdonos írásos engedélyével történhet.