Hírlevélre feliratkozásTájékoztató a Vonsik Kertészetnél regisztrált törzsvásárlók részére

A hírlevélre online feliratkozó, valamint a regisztrációs lap aláírója által adott felhatalmazás alapján a közölt e-mail címre elektronikus hírlevelet, a levelezési címre pedig nyomtatott kiadványt küldünk az aktuális kínálatunkról. A megadott e-mail cím érvényessége a törzsvásárlót - minden telephelyi, személyes vásárlás esetén a krizantémdugványon kívüli összes termékre kiterjedően - 5 % árkedvezményre jogosítja. Az e-mail cím megváltozása esetén az új cím közlése e jogosultságot fenntartja. A vásárlás alkalmával az e-mail cím törzsvásárlói jelszónak minősül. A törzsvásárló további 1 % árkedvezményre szerez jogosultságot azzal, ha reá hivatkozással új törzsvásárlói regisztráció történik. A törzsvásárlói kör bővítése által legfeljebb 5 % árkedvezményt érvényesíthet. Ez utóbbi és a saját regisztrációja által az árkedvezmény felső határa 10 %.

Az új regisztráció a következőképpen történik:
1.) Weboldalunkon a Hírlevélre feliratkozás menüpont használatával.
2.) Személyesen kertészetünkben a törzsvásárlói regisztrációs lap kitöltésével.
3.) E-mailben, a regisztrációs adatok (név, cím, e-mail cím, ajánló neve, ajánló e-mail címe) a hirlevel@vonsikkrizantem.hu e-mail címre való megküldésével.

A közölt adatokat szigorúan zártan kezeljük. A regisztrációs lapot - kérésre, az árkedvezmény megvonásával - bármikor visszaszolgáltatjuk az aláírójának, illetőleg kérésre a hírlevélre feliratkozót töröljük adatbázisunkból.
2010 - 2019 © Vonsikkrizantem.hu - Minden jog fenntartva! Az oldalon szereplő összes tartalom beleértve a képeket és egyéb elemeket az vonsikkrizantem.hu tulajdona, felhasználásuk csak a tulajdonos írásos engedélyével történhet.